Doi operatori bandă sortare

Bucovina Verde este o companie de familie din zona Rădăuți-Horodinicul de Jos, jud. Suceava care se ocupă cu reciclarea și colectarea deșeurilor din plastic, metal, hârtie, lemn și sticlă. Cu un număr de 12 angajați și zeci de oameni responsabili abonați la colectare, compania noastră are deja un portofoliu bogat de reciclare și colectare, ajungând la peste două sute de tone de deșeuri reciclabile. Cu un avânt atât de mare și cu o ambiție de dezvoltare, dorim să continuăm să îmbunătățim comunitatea locală, prin reducerea și reciclarea deșeurilor care ar ajunge altfel în natură.

Despre job:

Se caută personal pentru banda de sortare a produselor care vin de la punctele de colectare.

Locație:

Locul de muncă este în Horodnicul de Jos, jud. Suceava, la doar 10 minute depărtare de orașul Rădăuți.

De ce Bucovina Verde?

  • oferim salariu motivant;
  • vei face parte dintr-o companie care are un profil de reciclare și vei fi parte dintr-o activitate de schimbare a societății:
  • vei contribui la curățenia Bucovinei.

Detalii suplimentare:

Dacă vă interesează locul de muncă și doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail: contact@bucovina-verde.ro sau la numărul de telefon 0744 119 118. Puteți aplica la locul de muncă atât pe adresa de e-mail, cât și pe portalul de aplicare online de pe siteul nostru.

Categoria: Productie
Tipul: Full Time

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx
Articole create 5

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus