Viziunea

BUCOVINA VERDE ÎN NUMERE

200

Tone deșeuri reciclate în total

50

Persoane abonate

5

Acțiuni în comunitate

12

Număr de angajați

VIZIUNEA ȘI MISIUNEA FIRMEI

Cine suntem?

Suntem o companie locală, tânără dar cu viziuni mari si gânduri uriașe.
Bucovina Verde este o companie de familie, fondată oficial în 2011 în Comuna Horodnic de Jos, Județul Suceava.

Care este misiunea?

Obiectivul principal al companiei este cel de reducere a cantității de deșeuri care ajung în natură și de transformare a lor în produse utile și sustenabile.
Colectăm si reciclăm deșeurile din hârtie, carton, sticlă, PET–uri și deșeurile lemnoase.
Dorim să participăm proactiv la curățenia Bucovinei, drept pentru care colectăm atât de la persoane fizice cât și de la alte firmele locale.

Unde colectăm?

Deocamdata colectăm deșeuri doar în zona orașului Rădăuți (inclusiv satele din jur) dar suntem deschiși să ajungem și un pic mai departe, dacă0 există comunități care doresc sa recicleze.
În acest caz, vă recomandăm să vă organizați în comunitate și să ne contactați pentru colectare.

Ce oferim?

Asiguram gratuit containere și Big-Bag-uri. Asigurăm transportul la și de la punctul de amplasare ale dispozitivelor de colectare, cu personal calificat, competent și amabil. Promitem asta!. Bucovina Verde pune accent pe promptitudine, calitatea serviciilor și, nu în ultimul rând, pe creșterea calității profesionale a angajaților noștri. În plus, pentru fiecare kilogram de deșeu colectat, vă vom oferi o recompensă financiară.

Ce ne face unici?

Pe lângă faptul că oferim recompense financiare pentru produsele care altfel ar ajunge la gunoi, avem dorința și entuziasmul de a face din Bucovina o zonă curată și sănătoasă dar și de implicare activă în viața comunității prin participări la diferite acțiuni de voluntariat și în procesul de educație.
Nu vrem să fim doar o companie care reciclează; ne dorim să fim acea companie care este alături de voi în orice împrejurare ce ține de viața comunității locale.

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus