Sticlă

Sticla este cel mai rezistent factor poluant și poate fi reciclat de foarte multe ori, iar prin reciclarea sa se economisesc energie și bani. Alături de hârtie, sticla reprezintă sortul cel mai mare de deșeurilor depozitate în gropile de gunoi.

Sticle de orice fel, colorate sau nu, sunt curățate și depozitate în containerele dedicate special pentru sticlă. Sticlă este în general separată în trei culori: verde, maro și transparentă. Toate culorile de sticle și borcane sunt reciclabile. Sticla folosită pentru ferestre, oglinzi, geam armat și pahare este adesea tratată cu chimicale, astfel încât toate aceste tipuri de sticlă au puncte de topire diferite. Cu toate acestea, ele pot fi reciclate la Bucovina Verde.

Înainte de reciclare, clătiți sticlele și borcanele și separați capacele metalice, care vin colectate în containerul de metale. Evitați pe cât posibil spargerea sticlelor, atât pentru siguranța dumneavostră sau pentru cei care vor face a doua sortare, cât și pentru faptul că se pierde din material.

Articole create 5

Lasă un răspuns

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus